Loading
March 9, 2017

PIN2017, Premiile Industriei Regionale IT&Outsourcing

Disclaimer:
Datele furnizate vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite în alte scopuri.
După completarea acestui formular, vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru continuarea procesului de aplicare.
Aveți posibilitatea de a nominaliza și alte firme, nu doar cea pe care o reprezentați

  • Nominalizările se pot iniția până pe  25 martie 2017

Accesul se face pe baza de invitatie incepand cu ora 18:30, joi, 30 martie 2017. Tinuta: business casualCATEGORII PREMII:

Premiul pentru cea mai reusita amenajare interioara de birouri – Acest premiu se oferă celor mai reusite proiecte de re/amenajare interioara a birourilor care includ folosirea inovativa a spatiilor de lucru si personalizarea acestora.

Premiul pentru proiectul academic al anului pentru industria ITO – În această categorie se pot înscrie proiecte dezvoltate de mediul academic și asociațiile studențești care au contribuit activ la dezvoltarea cu industria IT & Outsourcing.

Premiul pentru conferinta de specialitate a anului – Premiul vizează conferințele de specialitate organizate pentru si de catre industria ITO care implică atât specialiști din domeniu cât și membri ai comunității tehonologice din regiune.

Premiul pentru initiativa CSR a anului – Categoria se referă la proiectele de CSR implementate de companiile de IT & Outsourcing care au avut într-adevăr la bază cultivarea responsabilității sociale si au avut impact in comunitate.

Premiul pentru managerul anului – Premiul vizează manageri din companiile de IT & Outsourcing care s-au remarcat prin inițiative și acțiuni deosebite în interiorul companiilor dar și în comunitate.

Premiul pentru antreprenoriat in IT – Această categorie se adresează proiectelor de antreprenoriat în IT cu rezultate remarcabile în activitatea lor in 2016.

Premiul pentru compania IT a anului – Premiul se adresează companiilor de IT care, pe lângă rezultate remarcabile in 2016, au dat dovadă și de dedicare pentru angajați și comunitate în general.

Premiul pentru compania Outsourcing a anului – Premiul se adresează companiilor de Outsourcing care, pe lângă rezultate remarcabile in 2016, au dat dovadă și de dedicare pentru angajați și comunitate în general.

Premiul pentru intreaga activitate – Premiul se adresează persoanelor din domeniu care au avut o contribuție extraordinară în dezvoltarea industriei ITO prin inițiativă și implicare.

Premiul special al juriului 

 


 

 

Category: inscriere